Behangen

Met het mooiste behang krijgt uw woning binnen korte tijd een compleet andere sfeer. Een opvallend patroon, prachtig fotobehang of glasvezel afgewerkt in uw favoriete kleur? Ieder heeft een eigen stijl. Uw persoonlijke smaak en keurig afgewerkte muren staan centraal bij ProKlus

Ervaren behanger met oog voor detail

Bij ProKlus kunt u rekenen op:

  • Nauwkeurig werk naar uw tevredenheid
  • Keuze uit alle soorten behang
  • Oneffenheden en beschadigingen direct weggewerkt

Frisse look voor uw woning

Muren te behangen in een nieuwbouwwoning? Of toe aan een compleet ander interieur? Misschien heeft u de rollen al in huis. Het aanbrengen van behang is secuur werk. Zoekt u een vakman voor het aanbrengen van het behang? Dan bent u bij ProKlus aan het juiste adres. Verwacht een expert met ervaring in alle soorten behang. Van foto- en vliesbehang tot glasweefsel en vinyl, afgewerkt in iedere gewenste kleur.

ProKlus werkt in heel Friesland

Op zoek naar een ervaren behanger die uw woning (deels of helemaal) tot in detail aanpakt? Neem vrijblijvend contact op. ProKlus is gevestigd in Sneek en werkt in heel Friesland. Voor een klus in uw woning, maar ook kantoren of een bedrijfspand, kunt u op korte termijn al bij ons terecht. 

Vraag een offerte aan

Saleh Mohammad (geboren in Syrië en sinds 2015 ‘medelander’) komt graag bij u langs om te horen wat uw wensen zijn. Na het inventariseren, ontvangt u een prijsopgave. En u hoort direct wanneer uw woning behangen kan worden.

Neem direct contact op