Stukadoor

Ieder huis is uniek en ingericht naar uw persoonlijke stijl. Ga voor stucwerk dat daarbij past. Van strak en modern, opvallend kleurrijk tot een stoer en sobere uitstraling. De keuze in stijl,  materiaal en techniek is groot. ProKlus is specialist in het stucen van wanden, plafonds en ook buitengevels. 

Ervaren stukadoor voor binnen en buiten

Bij ProKlus kunt u rekenen op:

  • Professioneel stucwerk naar uw tevredenheid
  • Direct klaar voor het sauzen, behangen of tegelen
  • Voor nieuwbouw, renovatie en bedrijven

Stucwerk voor een persoonlijk interieur

Welk stucwerk past bij u? Smaken en wensen verschillen per persoon. Het mooie is dat er tegenwoordig zoveel variatie in stucwerk zit, dat dit altijd bij uw stijl past. Strak en glad pleisterwerk, structuur met een warme uitstraling of stoer betonciré. ProKlus helpt u graag vooruit. Verwacht een ervaren stukadoor met oog voor detail. 

Muren, plafonds en meer 

Een stucadoor staat vooral bekend om het aanpakken van muren en plafonds. Wist u dat u ProKlus ook in kunt zetten voor:

  • Muren en plafonds stucen
  • Buitenmuren en -gevels
  • Herstel van beschadigd stucwerk
  • Schilderen en behangen

Stukadoor in Friesland

Voor efficiënt en snel stucen bent u bij mij aan het juiste adres. Al op korte termijn kan die klus aan uw (nieuwbouw)woning, kantoor of bedrijfspand geregeld worden. ProKlus is gevestigd in Sneek en werkt in de gehele provincie Friesland.

Vraag een offerte aan

Wat zijn uw wensen? Neem contact met me op om een afspraak te maken. Saleh Mohammad (geboren in Syrië en sinds 2015 ‘medelander’) komt graag bij u langs om te inventariseren wat er moet gebeuren. Daarna ontvangt u een prijsopgave. En hoort u op welke termijn er bij u gestuct kan worden. 

Neem direct contact op