Stukadoor Sneek

Stukadoor SneekStukadoor Sneek: Welkom op de website van mijn stukadoorsbedrijf in Sneek, Friesland.  Ieder huis is uniek en ingericht naar uw persoonlijke stijl. Ga voor stucwerk dat daarbij past. Van strak en modern, opvallend kleurrijk tot een stoer en sobere uitstraling. De keuze in stijl,  materiaal en techniek is groot. ProKlus is specialist in het stucen van wanden, plafonds en ook buitengevels. 

Ik ben een ervaren en professionele stukadoor en verzorg hoogwaardige stukadoorswerkzaamheden voor zowel particulieren als bedrijven.

Ik ben gespecialiseerd in verschillende soorten stucwerk, zoals glad stucwerk en sierpleister. Ik werk met hoogwaardige materialen en moderne technieken, waardoor ik een kwalitatief hoogstaand resultaat kan garanderen.

Bij mij staat klanttevredenheid centraal en daarom werk ik nauw samen met mijn klanten om hun wensen en eisen in kaart te brengen en te realiseren. Ik geef graag advies over de verschillende mogelijkheden, zodat we samen tot de beste keuze kunnen komen.

Op deze website vindt u meer informatie over mijn diensten en projecten. Ik ben beschikbaar voor zowel grote als kleine projecten in Sneek en omgeving. Wilt u graag een offerte ontvangen of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met mij op. Ik help u graag verder!

Ervaren stukadoor voor binnen en buiten (Stukadoor Sneek)

Bij ProKlus kunt u rekenen op:

  • Professioneel stucwerk naar uw tevredenheid
  • Direct klaar voor het sauzen, behangen of tegelen
  • Voor nieuwbouw, renovatie en bedrijven

Stukadoor Sneek voor stucwerk voor een persoonlijk interieur

Welk stucwerk past bij u? Smaken en wensen verschillen per persoon. Het mooie is dat er tegenwoordig zoveel variatie in stucwerk zit, dat dit altijd bij uw stijl past. Strak en glad pleisterwerk, structuur met een warme uitstraling of stoer betonciré. ProKlus helpt u graag vooruit. Verwacht een ervaren stukadoor met oog voor detail. 

Muren, plafonds en meer 

Een stucadoor staat vooral bekend om het aanpakken van muren en plafonds. Wist u dat u ProKlus ook in kunt zetten voor:

  • Muren en plafonds stucen
  • Buitenmuren en -gevels
  • Herstel van beschadigd stucwerk
  • Schilderen en behangen

Stukadoor Sneek – Friesland

Voor efficiënt en snel stucen bent u bij mij aan het juiste adres. Al op korte termijn kan die klus aan uw (nieuwbouw)woning, kantoor of bedrijfspand geregeld worden. ProKlus is gevestigd in Sneek en werkt in de gehele provincie Friesland.

Vraag een offerte aan bij ProKlus Sneek

Wat zijn uw wensen? Neem contact met me op om een afspraak te maken. Ik kom graag bij u langs om te inventariseren wat er moet gebeuren. Daarna ontvangt u een prijsopgave. En hoort u op welke termijn er bij u gestuct kan worden. 

Offerte Opvragen

ProKlus  – Stukadoor Sneek

Stukadoor Sneek Stukadoor Sneek Stukadoor Sneek ProKlus Friesland